Blikkenslager SCHMIDTs Tag & Facade

Firmaet løser mange specielle opgaver indenfor blikkenslager faget – enten som totalleverandør eller underleverandør.

Anbefaling

”Jeg blev anbefalet SCHMIDTs TAG & FACADE af en god relation i mit netværk. Mit behov var at jeg skulle have repareret en utæt brandkarm, som forårsagede fugtskade i mit byhus, som er et rækkehus. Een gang havde jeg bestilt håndværkere til at reparere brandkarmen. Men skaden inde i huset blev bare større og større.

Derfor var jeg skeptisk overfor nye vurderinger. Jeg er ikke teknisk og håndværksmæssig stærk, derfor havde jeg brug for nogle håndværkere jeg virkelig kunne stole på.

Da jeg talte sammen med Mikkel Schmidt første gang, var jeg ikke i tvivl om at her er virkelig en specialist. Sammen blev vi enige om den mest holdbare og ikke mindst pæneste løsning. Brandkarmen skulle pakkes ind i zink. Mikkel tog forhandlingen med naboen, som skulle betale det halve af reparationen. Derudover oplevede jeg konstant at blive informeret, både om hvilke dage man ville udføre reparationen, og hvordan alt ville forløbe. Jeg besøgte håndværkerne i forbindelse med reparationen og blev mødt af imødekommende, velklædte, smilende og professionelle håndværkere. En af mine relationer på vejen talte med håndværkerne og er heller ikke i tvivl – han vil bruge SCHMIDT’s TAG & FACADE når han skal have lavet sin brandkarm. Jeg vil anbefale alle der skal bruge en specialist indenfor tag, facade, kviste og tagrender at bruge SCHMIDTs TAG & FACADE”.

- Lisbet Rosendahl, Møllevej 8, 6000 Kolding 

Blikkenslagerfirmaet
SCHMIDTS tag & facade

Lindeallé 22 · 6000 Kolding ·  Tlf.: 21 79 77 77 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Blikkenslager - Zinkbeklædning - Zink - Tombak - Kobber - Tagrender - Kviste - Facader - Trekantområdet - Sydjylland